deprecated: Métode jeung ngaran anu sarua sakumaha kelas maranéhna moal bisa konstruktor dina versi kahareup PHP; RandomPostForWidget ngabogaan constructor deprecated di /home/tattoosartideas/public_html/wp-content/plugins/random-post-for-widget/random_post_widget.php dina garis 19

mere nyaho: Disebutna metoda The constructor pikeun WP_Widget di RandomPostForWidget nyaeta deprecated saprak Vérsi 4.3.0! pamakean
__construct ()
gantina. di /home/tattoosartideas/public_html/wp-includes/functions.php dina garis 3916
Anjeun searched pikeun gagasan - tato Gagasan Art